RINTALIIVIT


Myynnissä myös TVstä tuttuja, saumattomia ja mukavia rintaliivejä. Kun olet kokeillut näitä rintaliivejä, et todennäköisesti halua enää mitään muuta käyttää. Nämä ovat huippupehmeät, mutta silti tukevat ja vaatteiden alla lähes huomaamattomat. Leveät olkahihnat, leveä selkäosa ja tukeva strech rintojen alla takaavat äärimmäisen mukavuuden!

- Ei hankaavia kaaritukia, saumoja eikä hakasia.
- Muotoilevat rintoja ja peittävät mahdolliset pienet poimut.
- Hyvä joustavuus ja säilyttävät hyvin mallinsa.
- Rintaliivit ovat niin mukavat, että voit käyttää niitä vaikka vuorokauden ympäri.Myynnissä on topattu ja toppaamaton malli, ja 6 eri kokoa. S, M, L, XL, 2XL ja 3XL. Oikea koko valitaan rinnanalusmitan mukaan! Liivit sopivat suunnilleen kuppikokojen AA - D käyttäjille, kuppiosa on venyvä ja joustava. Mutta jos olet taulukossa hilkulla kahden koon välissä ja sinulla on isompi kuppikoko kuin A, niin suosittelen valitsemaan kahdesta vaihtoehdosta sen isomman koon.

KOOT

Rinnan alusmitta

S / 67 - 72 cm
M / 73 - 78 cm
L / 79 - 84 cm
XL / 85 - 90 cm
2XL / 91 - 96 cm
3XL / 97 - 102 cmTOPATUT LIIVIT


Kolmen kappaleen liivisetti 30 €

valkea + musta + beigetumma pinkki + turkoosinsininen + violettitumma liila + vaaleansininen + vaaleanpunainenMyynnissä myös irtotoppauksia hintaan 4 € pari:
TOPPAAMATTOMAT LIIVIT

Yhdet liivit 10 € tai kolmet liivit 25 €

Värit: valkea, musta, beige, vaaleanpunainen, tumma pinkki + useita muita värejä riippuen koosta, kysy muita värejä erikseen!  • TAKAISIN ETUSIVULLE